Hva er ECOSAFE?

ECOSAFE er et system som gir deg full oversikt over bedriftens utstyr. Dette gjelder ikke bare sertifisert utstyr som krever årlig kontroll, og hvor det er viktig å holde orden på sertifikater, samsvarserklæringer, kontrollkort, brukerveiledning og delelister, men et hvert utstyr man vil ha kontroll på.

EIVA-SAFEX tilbyr et bredt utvalg av ulike typer merking tilpasset miljø og utstyr. Både RFID-brikker og QR-kodelabels festes på utstyret. Brikkene er godkjent for bruk i offshore-sektoren. Vi tilbyr også GPS-sporing.

EIVA-SAFEX er ISO 9001 sertifisert som innebærer at vi stiller strenge krav til kvalitet fra alle våre produsenter/leverandører ved innkjøp av varer og tjenester.

RFID – moderne og anvendelig teknokogi

RFID, eller radiofrekvensidentifikasjon, er en metode for å lagre og hente ut data fra små RFID-brikker, slik at produkter får en unik ID. Det er mange anvendelsesområder for RFID – kjente eksempler er de nye elektroniske passene med biometrisk informasjon, berøringsfrie busskort og medlemskort til treningssenter. Den unike ID åpner for mange andre bruksområder, for eksempel hvis man ønsker å ha full kontroll over bedriftens investeringer i utstyr.

"Strong